Links enkele van mijn favoriete linkswww.regenboogmuziek.nl : naast mijn werk als pianist en pianoleraar ben ik ook artistiek leider van de kamermuziekserie in Centrum De Regenboog. Neem een kijkje op de site en ontdek hoeveel geweldige musici er ook dit seizoen in De Regenboog komen spelen!


www.opusklassiek.nl : zeer interessante Nederlandse site waarop vooral cd’s worden besproken maar waar ook regelmatig goede interviews met bekende musici worden gepubliceerd.


www.paulineoostenrijk.nl de bekendste hoboïste van Nederland schrijft ook bijzonder leuke columns en haar concerten zijn zonder uitzondering feestjes.

Lees absoluut haar boek “De geest van Stotijn” !!


IMSLP: Petrucci Library: een online muziekbibliotheek met meer dan 100.000 partituren. Alle muziek waarvan het copyright is verlopen is hier te downloaden. Ideaal voor een print van kleinere werken (natuurlijk niet voor alle Beethoven sonates)


www.vanhuikpiano.nl : mijn stemmer én een man met liefde voor zijn vak. Ook kan hij u helpen om voor (haast) elk budget een goede tweedehands piano te vinden

 

Copyright © All Rights Reserved